2. Patent Günü Etkinliğimizde Buluşçulara Plaket Takdim Edildi

16/01/2018

2. Patent Günü Etkinliğimizde Buluşçulara Plaket Takdim Edildi

APGTTD olarak 8 Nisan 2016’da ikincisini düzenlediğimiz Patent Günü etkinliğimizde 2015 yılında üniversitemiz adına yapılan 12 adet patent başvurusunun 26 buluşçusuna Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran İnan tarafından plaketleri takdim edildi.

Açılış konuşmasını yapan Rektör İnan, üniversitelerde ortaya çıkan buluşların patentlenmesinin önemini vurguladı. Daha sonra Araştırma, Proje Geliştirme ve Teknoloji Transferi Direktörü Ebru Tan, fikri haklar ve teknoloji transferi hizmetlerimizdeki güncel gelişmeleri paylaştı. Davetli konuşmacı, EPFL’den Kan Dolaşımı ve Kardiyovasküler Teknolojiler Laboratuvarı Direktörü Prof.Dr. Nikolaos Stergiopulos da laboratuvarlarından çıkan biyomedikal start-up’ları hakkında deneyimlerini paylaştı.

Etkinlik fotoğraflarına ve sunumlara buradan ulaşabilirsiniz.